Επίσης σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για δωρεάν φοίτηση παιδιών . Ακόμη αναλαμβάνουμε τη συγκέντρωση των  δικαιολογητικών ,τη συμπλήρωση της αίτησης και την αποστολή του φακέλου σας.

 

Image

Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσα

Η ανάπτυξη του παιδιού σας είναι προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που παρέχουμε, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την προσέγγισή μας.

 

Ο εσωτερικός μας χώρος είναι γεμάτος με δημιουργικές γωνιές κ δραστηριότητες.Με αίθουσες που προσφέρουν τη ζεστασιά και την οικειότητα του σπιτιού επειδή ο παιδικός σταθμός έχει διαμορφωθεί με αίσθημα αγάπης για το παιδί,ευθύνης και ευαισθησίας για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας,του χαρακτήρα και της κοινωνικοποίησης του.Πολύτιμα εφόδια για την επιτυχία μας η τρυφερότητα κ ο αυθορμητισμός της ηλικίας του παιδιού.

image

ΚΔΑΠ Junior Talents

Σε έναν πρωτοποριακό χώρο που συνδυάζει την οικειότητα και τη ζεστασιά του σπιτιού με τη μοντέρνα αισθητική, τα παιδιά, από την υποχρεωτική εκπαίδευση έως και την ηλικία των 12 ετών δρουν, βιώνουν, κοινωνικοποιούνται, δημιουργούν, μαθαίνουν και κυρίως διασκεδάζουν με εργαλείο τους το παιχνίδι.
Κλειδί της ευτυχίας και της επιτυχίας του ΚΔΑΠ αποτελεί η συναισθηματική νοημοσύνη-ενσυναίσθηση,η ικανότητα δηλαδή του παιδιού να κατανοεί, να αποδέχεται και να διαχειρίζεται τόσο τα δικά του συναισθήματα όσο και των άλλων, καθώς και να χρησιμοποιεί τη συναισθηματική πληροφορία ως οδηγό της σκέψης και της συμπεριφοράς του.

Δήλωση Συμμετοχής-Φόρμα Επικοινωνίας

Φόρμα Επικοινωνίας

Στο μύνημα γράψτε το τηλέφωνό σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Οι χώροι μας

         
         

 

 

Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσα

ΚΔΑΠ Junior Talents

Διεύθυνση: Εκτελεσθέντων Κερδυλλιωτών 20, Άνω Καμενίκια Σέρρες

Τηλ.: 2321400573 , 6906562909

Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σταθμού : Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 - 15.00 

Ώρες Λειτουργίας ΚΔΑΠ Junior Talents : Δευτέρα - Παρασκευή 15.00 - 17.30 & 17.30 - 21.30

Μήνες λειτουργίας : 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου