Στο ΚΔΑΠ ''Junior Talents" το χαμόγελο, η καλή διάθεση και η όρεξη για δημιουργία, είναι το εισιτήριο για να μπει κάποιος στην παρεούλα μας... -Το ΚΔΑΠ ''Junior Talents" βρίσκεται στις Σέρρες, στην περιοχή Άνω Καμενίκια , μόλις 3 λεπτά από το κέντρο της πόλης,σε ασφαλές, ευάερο και ευήλιο κτήριο, με κεντρική θέρμανση τον χειμώνα, φυσική δροσιά το καλοκαίρι και 40% λιγότερη ατμοσφαιρική υγρασία, ιδανικό για παιδιά ! Σε ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό χώρο που συνδυάζει την οικειότητα με την μοντέρνα αισθητική ,διαθέτοντας μεγάλο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για ψυχοκινητικές δραστηριότητες.

Ο εσωτερικός μας χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ( TV Οθόνη, DVD player,laptop,ηχοσύστημα,καραόκε) που πλαισιώνουν κάθε είδους εκδήλωση (προβολές εποπτικού υλικού και ταινιών εκπαιδευτικού χαρακτήρα, διαδραστικά παιχνίδια, μουσικο-θεατρικές παραστάσεις,ομιλίες εξωτερικών συνεργατών),εμπλουτίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες και συμβάλλουν στην πολυαισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών.

Για τη σωστή συντήρηση του σνακ αλλά και την προετοιμασία του φαγητού των παιδιών χρησιμοποιούνται όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, φουρνάκι)καθώς επίσης και ο χώρος της τραπεζαρίας για το σερβίρισμα του γεύματος.

Κατα την διάρκεια του διαλείμματος,στο χώρο ψυχαγωγίας τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά εκπαιδευτικών/επιτραπέζιων παιχνιδιών(γνώσεων, στρατηγικής, μνήμης, περιπέτειας, δοκιμασιών)που προάγουν την σκέψη,την παρατηρητικότητα,την αντίληψη και την φαντασία του.Εναλλακτικά μπορούν να διαβάσουν παραμύθια ή μικρές ιστορίες της επιλογής τους.

Ο εξωτερικός μας χώρος,η αυλή του σχολείου δίνει ευκαιρίες στα παιδιά για επαφή με την φύση:την χλωρίδα κ την πανίδα.

         
         

 

 

Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσα

ΚΔΑΠ Junior Talents

Διεύθυνση: Εκτελεσθέντων Κερδυλλιωτών 20, Άνω Καμενίκια Σέρρες

Τηλ.: 2321400573 , 6906562909

Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σταθμού : Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 - 15.00 

Ώρες Λειτουργίας ΚΔΑΠ Junior Talents : Δευτέρα - Παρασκευή 15.00 - 17.30 & 17.30 - 21.30

Μήνες λειτουργίας : 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου