ΔΩΡΕΑΝ   ΣΧΟΛΙΚO ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

                            

  •  δωρεάν μεταφορά των παιδιών σας με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο ,με έμπειρο οδηγό και συνοδό για την ασφαλή μετακίνηση και χρονική ακρίβεια των δρομολογίων. Ευέλικτα δρομολόγια τοπικού χαρακτήρα ώστε να μην «ταξιδεύουν» καθημερινά τα παιδιά σας. Η χιλιομετρική απόσταση των δρομολογίων του σχολικού λεωφορείου είναι μικρή έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά σας διανύοντας μεγάλες αποστάσεις.
  • Η ασφάλεια και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζει τον οδηγό και τη συνοδό μας που μεταφέρουν τους μαθητές του σχολείου μας.
  • Για την άριστη εξυπηρέτηση των γονιών, μέσα στο σχολικό λεωφορείο υπάρχει κινητή τηλεφωνία.
  • Χρήση του σχολικού λεωφορείου γίνεται και για τη μεταφορά των παιδιών στις διάφορες επισκέψεις - εξορμήσεις μας (θέατρα, μουσεία, εκπαιδευτικές  εκδρομές, κτλ).

 

ΑΣΤΙΚΗ  ΕΥΘΥΝΗ

 κατά την παραμονή των παιδιών στις εγκαταστάσεις μας,  υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το ΚΔΑΠ απευθύνεται σε παιδιά από την υποχρεωτική εκπαίδευση μέχρι και την ηλικία των 12 ετών. 

  Λειτουργεί από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31η Ιουλίου από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε 2 βάρδιες, στις ώρες 15:00-17:30 και 17:30- 21:30.

Συμμετέχουμε στο ΕΣΠΑ (ΕΕΤΑΑ),στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για δωρεάν φοίτηση παιδιών.

 Είναι το ίδιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που αφορά τους παιδικούς σταθμούς και ισχύουν τα ίδια κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων μητέρων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Στο ΚΔΑΠ  δημιουργήσαμε μια ζεστή γωνιά για να περνούν τα παιδιά τις ώρες τους ευχάριστα και δημιουργικά κοντά σε έμπειρους παιδαγωγούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας απαρτίζεται από πτυχιούχους  (παιδαγωγικού τμήματος, θεατρολογίας, μουσικών σπουδών,φυσικής αγωγής,καλών τεχνών και μαγειρικής/αρτοζαχαροπλαστικής), και στόχο έχει τη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον.

  Επιδιώκουμε  τόσο την ασφαλή  και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τον ελεύθερό τους χρόνο με την ανάπτυξη ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων όσο και την εξυπηρέτηση των γονέων. 

Με τον τρόπο αυτόν τα παιδιά παύουν να είναι παθητικοί δέκτες της σύγχρονης τεχνολογίας η οποία έχει εισβάλει σε κάθε σπίτι και αποκτούν κριτική σκέψη κ δράση.

 Τέλος, αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες και επικοινωνούν με τους φίλους τους σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς,με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

         
         

 

 

Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσα

ΚΔΑΠ Junior Talents

Διεύθυνση: Εκτελεσθέντων Κερδυλλιωτών 20, Άνω Καμενίκια Σέρρες

Τηλ.: 2321400573 , 6906562909

Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σταθμού : Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 - 15.00 

Ώρες Λειτουργίας ΚΔΑΠ Junior Talents : Δευτέρα - Παρασκευή 15.00 - 17.30 & 17.30 - 21.30

Μήνες λειτουργίας : 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου