ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Στο ΚΔΑΠ  δημιουργήσαμε μια ζεστή γωνιά για να περνούν τα παιδιά τις ώρες τους ευχάριστα και δημιουργικά κοντά σε έμπειρους παιδαγωγούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας απαρτίζεται από πτυχιούχους  (παιδαγωγικού τμήματος, θεατρολογίας, μουσικών σπουδών,φυσικής αγωγής,καλών τεχνών και μαγειρικής/αρτοζαχαροπλαστικής), και στόχο έχει τη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον.

  Επιδιώκουμε  τόσο την ασφαλή  και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τον ελεύθερό τους χρόνο με την ανάπτυξη ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων όσο και την εξυπηρέτηση των γονέων. 

Με τον τρόπο αυτόν τα παιδιά παύουν να είναι παθητικοί δέκτες της σύγχρονης τεχνολογίας η οποία έχει εισβάλει σε κάθε σπίτι και αποκτούν κριτική σκέψη κ δράση.

 Τέλος, αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες και επικοινωνούν με τους φίλους τους σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς,με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

 

Βιογραφικά Προσωπικού

Τάνσαρλη Ευαγγελία

Ονομάζομαι Τάνσαρλη Ευαγγελία. Σπούδασα ως φιλόλογος και σχολική σύμβουλος σε εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων στον τομέα Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Είμαι τελειόφοιτος στο μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας με τίτλο Ειδική Αγωγή. Παράλληλα συμμετείχα σε σεμινάρια Παιδαγωγικής Ανάπτυξης και Προσωπικής Εξέλιξης πάνω σε θεματικές που αφορούν την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στην οικογένεια και στην τάξη, την τόνωση αυτοεκτίμησης και τη διαχείριση συγκρούσεων. Επιπλέον, είμαι κάτοχος της επάρκειας στην Ελληνική νοηματική γλώσσα από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος και του πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας Lower του Michigan. Πέρα από την κατάρτιση μου, έχω προσκομίσει διδακτική εμπειρία μέσω της ιδιαίτερης διδασκαλίας παιδιών, δημιουργική απασχόληση και φύλαξη παιδιών καθώς και εκπόνηση εργασιών σε φοιτητές. Στον ελεύθερο μου χρόνο, ασχολούμαι εντατικά με την ζωγραφική, τον στίβο και την γυμναστική.  Διάλεξα το επάγγελμα αυτό και την περαιτέρω κατάρτιση μου, λόγω προσωπικών βιωμάτων και την επιθυμία μου να βοηθήσω να αναπτυχθούν σωστά τα παιδιά, όχι μόνο ως μαθητές, αλλά και ως προσωπικότητες. Μου αρέσει η καθημερινή τριβή με τα παιδιά, όπου είμαι διατεθειμένη να τα καθοδηγήσω σωστά στην εκπαίδευση τους και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς τους. Μέσω της εμπειρίας μου, έχω την δυνατότητα να προσαρμόζω την διδασκαλία με βάση τις επιδόσεις των μαθητών και να οργανώνω ομαδικές και ατομικές εργασίες για την εξασφάλιση επιτυχούς διδασκαλίας τους. Τέλος, η διαχείριση των ελέγχων των μαθητών μέσα στην τάξη είναι αμερόληπτη και αξιοκρατική, χωρίς διακρίσεις.

 

 

 

         
         

 

 

Παιδικός Σταθμός Πασχαλίτσα

ΚΔΑΠ Junior Talents

Διεύθυνση: Εκτελεσθέντων Κερδυλλιωτών 20, Άνω Καμενίκια Σέρρες

Τηλ.: 2321400573 , 6906562909

Ώρες Λειτουργίας Παιδικού Σταθμού : Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 - 15.00 

Ώρες Λειτουργίας ΚΔΑΠ Junior Talents : Δευτέρα - Παρασκευή 15.00 - 17.30 & 17.30 - 21.30

Μήνες λειτουργίας : 01 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου